Unit linked – cel mai bun plan de acumulare

6 Responses

 1. Dana spune:

  Multumesc, chiar cautam mai multe informatii despre unit linked. Poti sa imi zici te rog daca exista o suma minima pentru investitia initiala?

 2. Octavian spune:

  Buna ziua .Spune-mi unde gasesc un astfel de produs?

 3. Toma spune:

  Ce costuri vin cu un produs unit linked? Din cate stiu acestea sunt f mari si este un business f bun numai pt cei care vand (brokeri) asemenea produse.
  Am experiente foarte proaste cu unit linked,…

  • Înțeleg Toma și îmi pare rău pentru experiența ta vis-a-vis de unit linked. Tocmai de aceea este bine să vorbești cu un consultant financiar independent, care poate filtra pentru tine cele mai optime soluții financiare. Produsele financiare diferă, la fel cum diferă autoturismele de la diferite firme. Unele sunt mai bune și altele mai puțin bune. Așa este și în piața financiară. Sunt unit linked-uri cu costuri mai mari și altele cu costuri mici. Totodată trebuie să fim atenți când ne uităm la costuri. La începutul contractului sau la sfârșitul său ? Pentru că unit linked-ul în general are costuri mai mari la început de contract, dar se ajunge la medii foarte mici pe o perioadă lungă. Unit linked-ul este doar pentru perioade lungi recomandat, nicidecum pentru termenul scurt. Dacă dorești mai multe detalii mă poți contacta. Găsești detalii în rubrica Despre mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *